Om Fest & Bröllopspalatset

Fest & Bröllopspalatset som ligger i den lilla bruksorten Degerfors, Örebro län är en av Sveriges största bröllopsbutiker där Du hitta vackra kläder för brud & brudgum och brudföljen. Här finns även Bal & Fest klänningar, smokingar och kostymer till studentbalen och andra högtider. Uthyrning av frackar, jaquetter, smoking och kostymer till våra herrar.

Vi har också ett stort urval festskor & accessoarer av alla de slag. I "Bröllopspalatset" finns även guldsmeden Martin Johansen som driver Smyckestudion. Lokalen mäter hela 800 m2 och här finns ALLT Du kan tänkas behöva för festen/balen/bröllopet. Vår syatelje gör alla de ändringar som iband kan behövas för att den klänning eller herrplagg du köpt hos oss ska passa perfekt. Det till humana priser!  

Under fliken "Nyheter" hittar du uppdateringar om Fest & Bröllopspalatset.

Vi ger våra kunder personlig service, delar med Oss av Vår kunskap och Vi älskar det Vi gör !

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS ! <3

Mori Lee

Modeca "Hester"

Mori Lee 6892

Modeca

Sweetheart 11064

Victoria & Vincent "Kuonrada"

Ändra texten genom att klicka på Redigera i elementets ram.

Mori Lee

Besöksinformation.

P.g.a det pågående Coronaviruset är vi nu nödsakade, med omsorg om våra kunder och personal, att ha tidsbokning för alla kundbesök hos oss. Det gör vi för att begränsa antalet kunder samtidigt. Vi har också begränsat antalet medföljande, till t.ex provning av brudklänning, till 1 st, alltså totalt två med bruden. Vi ber också alla våra kunder vänligen men bestämt att utebli från besök vid förkylningssymptom eller om man har en närstående hemma med dessa symptom. Om vi hjälps åt att följa alla rekommendationer som nu finns, så hoppas vi att allt ska återgå till det normala igen inom det snaraste. Vi försöker på alla sätt det är möjligt, i dessa tider, att bistå er som kunder för att ni ska få den service som ni förväntar er av oss.

Från och med 31/3 kommer butiken endast ha öppet 3 dgr i veckan, torsdag-fredag kl 12-18, lördag 10-14. 

För hur lång tid framåt, beror på Coronavirusets framfart. 

Vi hoppas om förståelse för våra beslut i dessa svåra tider som tyvärr drabbar oss alla på något vis. Ring oss på telefon 0586-44244 för mer information om läget.

MVH

Fest & Bröllopspalatset

Vilken stil vill du ha på din balklänning?

Balklänningarna från Mori Lee

Vackra brudklänningar från Mori Lee och Sweetheart

Mori Lee 5773

Mori Lee 5769 "Rhetta"

Nyheter från Herve Paris

Taragon Herve Paris

Tende Herve Paris

Tartane Herve Paris

Sweetheart 11065

Modeca

 

Inkomna nyheter.

Victoria & Vincent "Kira"

SOMMARTIDER

Brudklänningar från Bianco-Evento

Brudklänning från Mori Lee

I butiken finner du klänningar från Mori Lee, Justin Alexander, Lilian West, Sweetheart, Modeca, Bianco Evento, Herve Paris, Victoria & Vincent, Nixa, Party Line, m. fl. Där finns allt för det lilla bröllopet, såväl det stora.

 Fantastiska klänningar från MODECA "Bloom"

Ytterligare en klänning från Modeca

Mori Lee

Klänningar från Lilian West

Mori Lee

Bal- och tärnklänningar från Mori Lee

Bal-och partydressar från Party Line

      Försäljningsvillkor

 

  • Inget öppet köp på betalda klänningar eller andra varor i butiken eller bytesrätt. Ingen återbetalning på handpenning, 50% av den totala orden, vid erlagd beställning. REA varor betalas tillfullo vid köpetillfället.
  • Vid uthämtning av din vara slutbetalas hela orden.
  • Vid reklamation kontaktas butiken via mejl eller telefon. Du själv står för returportot och ansvarar för produkten/produkterna tills dess att vi mottagit dom. Vi tar ej emot returer via postförskott.
  • När vi mottagit din retur kommer vi att återbetala dig så snart som möjligt såvida produkten inte blivit skadad eller är i försämrat skick. Återbetalningen sker om möjligt på samma sätt som ordern betalades.
  • Ångerrätten gäller INTE klänningar som är justerade, ändrade exempelvis brudklänningar med påsydd lång ärm eller efter 8 dagar.
  • Ändringar och justeringar hos vår sömmerska tillkommer.
  • Övriga frågor hanteras via telefon eller mejl. Betalning sker via Kort eller Bankgiro / Swish, ej American Express.  
     

Ändra texten genom att klicka på Redigera i elementets ram.